Puskás Ferenc lesz a Szentkirályi ásványvíz reklámarca

Kategória: Futballista kávéház

Jól döntött a Szentkirályi Ásványvíz Kft. amikor Puskás Ferencre bízta terméke népszerűsítését a nagyvilágban. A terméket korábban Luis Figo, a kitűnő portugál futballista reklámozta.

Az elmúlt héten látványos külsőségek között jelentette be a változást. A műsorban még Puskás Ferencet is megidézték hologram segítségével. A Honvéd és a Real Madrid egykori világsztárja a technika segítségével válaszolt a kérdésekre.

Balogh Levente cégtulajdonos is megszólalt: – Sokat gondolkoztam, hogy ki legyen az új reklámarc. Igazi legendák kevesen születnek, és kevesen válnak azzá – mondta Balogh Levente, a cég tulajdonos ügyvezetője, aki később köszöntötte a labdarúgó özvegyét, valamint, – külön erre az alkalomra – Magyarországra érkezett unokáját.

Puskás Ferenc unokája, Elizabeth a következőket mondta: – Sajnos kiskoromban nem láthattam sokat játszani nagypapámat, számunkra nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy márka őt választotta – mondta spanyolul Elizabeth.

A magunk részéről gratulálunk, hiszen a lehető legjobb választás volt. Egy kitűnő magyar terméket a világ egyik legjobb magyar futballistájával népszerűsíteni, tökéletes választás.

Matejka Tibor