Médiaajánlat

A Futballista.hu arculatváltáson esett át, de ez csak a külsőt érintette. A tartalom és az oldal ars poeticája nem változott. Továbbra is hiszünk a tényszerű közlésben, és abban, hogy a megfelelő híradások és beszámolók is segíthetnek a magyar labdarúgás jobbá tételében. Külföldi híreink hiteles információkon alapulnak és minden esetben megjelöljük a forrásokat.

A Futballista.hu-nál nem csak a cikkek tartalma kiemelten fontos, hanem az is, hogy milyen hirdetések jelennek meg weboldalunkon, kikkel kötünk partneri megállapodásokat. Elsősorban magyar és sporttal kapcsolatos, sporthoz illetve futballhoz köthető cégekkel kívánnunk együttműködni.

Oldalunk célcsoportja minden olyan ember, aki szereti a labdarúgást. Fiatalokat, időseket, férfiakat és nőket egyaránt érdekelté akarunk tenni abban, hogy élete szerves részévé váljon a Futballista.hu napi látogatása. Ennek érdekében nem csak a labdarúgással kapcsolatos híreket osztjuk meg olvasóinkkal, de Sporthírek rovatunkban már minden a magyar sportélethez köthető fontos eseményről beszámolunk.

Weblapunkon a hirdetési lehetőségek széles spektrumából válogathatnak leendő partnereink. Elhelyezhető PR cikk, mely a kiemelt boxba kerül a megegyezés szerinti időintervallum alatt. A jól megszokott fejlécre kitehető 428x-60-as banner mellett címlapunkon egy 225×225-ös doboz is lehetőséget kínál hirdetés elhelyezésére. A cikkeken belül, a bekezdések közé is kerülhet hirdetés változó méretekben.

Hirdetésekkel és együttműködésekkel kapcsolatos minden más információért forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőség:

Kalóz Csaba (kaloz.csaba@live.com; 06-30/457-88-97)