Felderülnének, ha a Santos nyerne
2011.12.18 - 12:01:00, Utolsó módosítás: 2011.12.18 - 12:06:48Már folyt a meccs, amikor a tévé előtt üldögélő két egykori neves brazil játékost kérdeztek arról, vajon mit várnak a mai Barcelona-FC Santos klubvilágbajnoki döntőtől?

Romário (balra) és Ronaldo egykoron, még a futballpályán
Két egykori világbajnok brazil válogatott csatár véleményét kérték ki a klubvilágbajnoki döntő mérkőzés várható eredménye kapcsán.
Közismert, a brazil FC Santos és a spanyol FC Barcelona küzd az első helyért, a büszke címért.
- A Santos edzője, Muricy Ramalho tökéletesen felkészítette a "Szenteket", ezért nem lepne meg, ha meglepnék a Barcelonát... - vélte Ronaldo. - Bár papíron a jó gépezetként működő katalán együttes a favorit, ám ne feledjük, hogy sípcsonttörése miatt David Villa nem állhat Pep Guardiola edző rendelkezésére.
Romário még óvatosabban fogalmazott.
- Játszottam egykoron én is a Barcelonában, amint Ronaldo, és bár brazil ember vagyok, tehát kötelességem a Santosnak szurkolni, de csak abban az esetben lehet első a világon Dél-Amerika legjobb együttese, ha Neymar különlegesen jó napot fog ki a döntő mérkőzésen. Amúgy amennyiben a katalánok nyernek, akkor sem leszek különösebben bús, hiszen ez az együttes igen közel áll a szívemhez.
(Terra/Futballista.hu)